Goudsmid Atelier

Onvergetelijke creaties op maat

In het eigen atelier van Lina Jewels werken we aan unieke juwelencreaties. De combinatie van passie en ambachtelijke ervaring leidt altijd tot iets bijzonders. En samen met u realiseren wij een onvergetelijke creatie op maat.

 

Bij Lina Jewels begrijpen we dat een luxe product als een juweel, van bijzondere klasse en kwaliteit dient te zijn om onze bewuste en veeleisende klanten te behagen, te verrassen en te inspireren. Dat maakt het vak van juwelier en edelsmid interessant, dynamisch en altijd uitdagend.

Begrip voor klasse en kwaliteit
Atelier Lina Jewels | Kwaliteit en klasse
Atelier Lina Jewels
Kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap

We leven in een tijd waarin kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap van grote waarde zijn. Bij Lina Jewels staan we garant voor al deze zaken. Wij zijn ervan doordrongen dat mensen altijd blijven dromen van betoverende juwelencreaties en daarom een deskundig en passend advies verdienen, persoonlijke aandacht en de hoogste kwaliteit. Onze gediplomeerde diamantair is een expert op het gebied van edelstenen en wij hebben te allen tijde losse diamanten op voorraad die wij voor u kunnen verwerken.

Juwelen creaties uit eigen atelier!

Hoor de stralende expressie

In onze juwelencollectie vindt u behalve verschillende toonaangevende merken, ook juwelencreaties uit ons eigen atelier. Het is de liefde voor juwelen in combinatie met het hoogste vakmanschap, kennis van technieken en materialen en gedreven creativiteit die altijd leiden tot bijzondere creaties. En in samenspraak met u, realiseren wij uw droomjuweel. Zo wordt de beleving van een uniek sieraad nóg persoonlijker.

We hopen u snel in onze vesteging te mogen verwelkomen om u over onze bijzondere juwelen te vertellen.